KASTAMONU / DEVREKANİ - Devrekani Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Nis

Halime Celal Budak ilkokulunun hazırladığı, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunun katkıda buluınduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Törenimize iştirak eden; Başta Sayın Kaymakamımız Hüseyin ÇAMKERTEN, Devrekani Belediye Başkanımız Engin ALTIKULAÇ'a ve Diğer misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Nice zaferler vardır milletlerin tarihlerinde ama unutulup gitmiştir. Kazanılan zaferler gelecek nesillere aktırılısa bir millet varlığını, kültürünü devam ettirebilir. Çanakkale zaferi Türk tarihinde bir dönüm noktasıdır. Bu zaferin gelecek nesillere aktarılması önem arz etmektedir. Bizde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak bu zaferi coşkuyla kutladık ve aziz şehitlerizi yad ettik.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103 . yılı okulumuzda kutlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem karne töreni yapıdı. Okulumuzda her sınıf kademesinden dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca okulumuzdan tayini çıkan Fen Bilimleri öğretmenimiz Bilge GÖBENLİ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Semra Gül LATİFOĞLU'na plaket takdim edildi.

Ock

Kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılması projesi kapsamında, öğrencilerimizin evlerinde bulunan malzemeleri getirerek okulumuz bünyesinde oluşturdukları Etnoğrafya müzesi  Kaymakamımız Sayın Hüseyin ÇAMKERTEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Ayhan GÖRÜR tarafından açıldı. Müzemizin açılışına katılan sayın kaymakamımıza,ilçe milli eğitim müdürümüze,okul müdürlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Müzemizi ilçemizdeki okullardan öğrenciler ve  birçok  vatandaşımız ziyaret etti. Sergimizin açılmasında büyük emekleri olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Aslıhan KARAOSMANOĞLU'na,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Seçmeli derslerin daha verimli işlenmesi ile ilgili ilçe toplantısını yaptıktan sonra  okulumumuzu ziyaret eden Bakanlık müfettişlerimiz , öğretmenlerimizle hasbihal etti. Bakanlık müfettişlerimiz sayın Numan ÇELİK ve sayın Nevzat ZENGİN'e okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Aslıhan KARAOSMANOĞLU'nun rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerden oluşan resim sergimiz , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan GÖRÜR ve Okul müdürümüz Nail ŞAHİN tarafından açıldı. Sergimize gelen tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Gelenek değişmedi. Her yıl olduğu gibi Kastamonu Fen Lisesine bir öğrencimiz daha yerleşti.

Haz

8.Sınıf öğrencilerimize mezuniyet programı düzenlendi.8.sınıftan mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Programda her sınıf düzeyinde puan ortalaması en yüksek olan öğrencilerimize hediyeler verildi. 5 yıldır okulumuzda özel eğitim öğretmeni olarak görev yapan ve bu sene ayrılacak olan Hülya KAÇAR hocamıza plaket takdim edildi.

Öğrencilerimizi yetiştirmek için yıl boyunca emek harcayan öğretmen arkadaşlarımıza ve onlara destek olan velilerimize teşekkür ederiz. Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller.

Haz

Sindirella ve Küçük Kırmızı Tavuk adlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Hülya ÇINAR ile etkinlikte görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

8.Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Sinop iline gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz Sinop'un tarihi ve turistik yerlerini gezme,tanıma imkanı buldular.

Nis

Halime Celal Budak İlkokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLİZCE OKUMA KİTAPLARINDAN YARARLANMAYA BAŞLADI.

Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİLİ.